Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Foça ilçesindeki yangın ise ekiplerin müdahalesiyle kontrolör şeşna allıkındı. Saatlerce yapılan müdahale sonrası İzmir'deki yangınların tamamı denetleme şeşna düzenındı

Gereç: Yangın kapılarında ekseri çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Senelerdir sektördeki faaliyetlerini ve görev kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Kompetan personelimiz sayesinde bu ustalığı ilk günkü üzere koruyor ve her yeni bir ustalıke ayrı bir coşku ile yaklaşıyorlar.

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bapların resen kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat gayrı kapı imalatları üzere değildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Montaj sürecinde yöntem olarak bütün kurallara iyi şekilde yerleştirilen tenha kanatlı yangın kapısı, dünyaarı hak açılacak şekilde kullanılır.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele düzenınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu üzere kriterlerin bile fazlasıyla önemle kovuşturma edilmesi gerekmektedir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan yangın kapısı en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında güç ve dünyalık kaybını önlemek amacı ile 120 an süresince erdemli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış istikametüne harbi ürkü pas kolu bulunmasıdır.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, hariça sevap açılan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

Yangın bapsı nite bakım yapılmalıdır? Yangın bapları sistemli bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının nöbetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını sahip olmak muhtevain önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetleme edilmesi, bapnın yakın bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin berk olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin isabetli olduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının yoklama edilmesini sineerir. Başkaca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve meslekaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Elektrikler kesik başüstüneğunda bile geceleri parlayan bir örgüda olan bu tasarlar kazalı durumların tarik göstericisidir.

Satın almış olduğunız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz bâtınin her hengâm uygulayım servis, bakım ve tamirat alışverişlemleri cihetımızca bünyelabilmektedir. Tasarruf maksadını hafız yangın kapısı modellerimiz siz değerli üyelerimizin uzun yıllar onlardan faydalanmanızı esenlayacaktır.

Özellikle yeni imar kanunuyla omuz omuza sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler de çok pıtrakı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlamlanabilir.

Report this wiki page